Taxi's opgelet: Problemen met Hybride en Elektrische Auto’s? Car Key biedt dé oplossing met reparatie en vervanging van accupakketten

Taxi's opgelet: Problemen met Hybride en Elektrische Auto’s? Car Key biedt dé oplossing met reparatie en vervanging van accupakketten

Hybride en elektrische auto’s worden steeds vaker gebruikt in de taxibranche, vanwege hun lage brandstofkosten en milieuvriendelijkheid. Toch kunnen ook deze voertuigen onverwachte technische problemen krijgen, vooral door intensief gebruik. Bij Car Key begrijpen we de specifieke behoeften van taxichauffeurs en bieden we hoogwaardige reparatieservices en de vervanging van accupakketten, zodat je taxi altijd in topconditie blijft.

Veelvoorkomende problemen bij hybride en elektrische taxi’s

Hybride en elektrische taxi’s zijn gevoelig voor bepaalde technische problemen door hun geavanceerde technologie. Hier zijn enkele veelvoorkomende problemen die chauffeurs kunnen tegenkomen:

  • Batterijproblemen: De batterij van hybride en elektrische auto’s is een van de duurste onderdelen. Door intensief gebruik kan de capaciteit afnemen, of kunnen er storingen optreden, wat leidt tot onverwachte stilstand.
  • Elektronische storingen: Software- en sensorproblemen zijn veelvoorkomend in hybride en elektrische auto’s. Dit kan leiden tot verminderde prestaties of zelfs voorkomen dat de auto start.
  • Laadproblemen: Defecten in het laadsysteem kunnen ervoor zorgen dat hybride en elektrische auto’s niet goed worden opgeladen, wat je ritten direct kan beïnvloeden.
  • Sleutel- en startproblemen: Slimme sleutels en startknoppen kunnen storingen vertonen, wat zorgt voor vertraging en stilstand, vooral bij intensief gebruik.

Reparatie en vervanging van accupakketten bij Car Key

Bij Car Key bieden we uitgebreide oplossingen voor de meest voorkomende problemen met hybride en elektrische auto’s. Onze expertise ligt in zowel de reparatie als de vervanging van accupakketten. Of het nu gaat om een kleine reparatie of een volledige vervanging, wij zorgen ervoor dat je taxi weer optimaal presteert.

  • Reparatie van accupakketten: Bij problemen met je batterij bieden wij snelle en betrouwbare reparaties. Na een reparatie krijg je bij Car Key 6 maanden garantie op de herstelde accupakketten. Dit geeft je de zekerheid dat je weer veilig de weg op kunt zonder zorgen.
  • Vervanging van accupakketten: Soms is vervanging van het accupakket de beste oplossing. Voor nieuwe accupakketten geven wij 2 jaar garantie, zodat je lange tijd verzekerd bent van optimale prestaties zonder onverwachte kosten. Onze accupakketten zijn van hoge kwaliteit en geschikt voor intensief gebruik, zoals in taxi’s.

Extra voordelen: 25% korting op andere technische reparaties

Bij Car Key doen we meer dan alleen accupakket reparatie en vervanging. Als vaste klant profiteer je van 25% korting op een breed scala aan andere technische reparaties voor hybride en elektrische auto’s, waaronder:

  • Dashboard reparaties: Heb je problemen met het bestuurdersdisplay of foutmeldingen in je hybride of elektrische auto? Wij zorgen voor een snelle oplossing.
  • Airbag reset: Na een kleine aanrijding of foutmelding resetten wij je airbag, zodat je taxi weer veilig is om te rijden.
  • Contactslot reparaties: Heb je problemen met de startknop of het contactslot van je hybride of elektrische auto? Wij repareren deze snel en professioneel.
  • Sleutelproblemen: Slimme sleutels en keyless entry-systemen kunnen storingen vertonen, vooral bij veelvuldig gebruik. Wij verhelpen sleutelproblemen snel en efficiënt.

Waarom kiezen voor Car Key?

Car Key biedt een totaalpakket aan voor het onderhoud en de reparatie van hybride en elektrische taxi’s. Of je nu een reparatie nodig hebt of een compleet nieuw accupakket, bij ons ben je verzekerd van snelle, betrouwbare service. Met 6 maanden garantie op reparaties en 2 jaar garantie op nieuwe accupakketten zorgen wij ervoor dat je taxi altijd klaar is voor de volgende rit. Bovendien krijg je als vaste klant 25% korting op andere technische reparaties, waardoor je hybride of elektrische taxi in topconditie blijft.

Neem vandaag nog contact op met Car Key en ontdek hoe wij jouw hybride of elektrische taxi weer in topconditie brengen!

Back to blog