Car Key nu exclusief in Europa: Bestel nu een reserve Lynk & Co Auto Keyless Remote Key!

Car Key nu exclusief in Europa: Bestel nu een reserve Lynk & Co Auto Keyless Remote Key!

We hebben spannend nieuws voor alle autoliefhebbers in Europa: Car Key biedt nu exclusief de originele Lynk & Co Auto Keyless Remote Key aan! Deze innovatieve smartkey is beschikbaar voor een breed scala aan Lynk & Co modellen, waaronder de 05, 09, 01, 02, 03, 04 en 06. Deze hoogwaardige sleutel biedt gemak, veiligheid en stijl voor uw auto-ervaring.

Lynk & Co Auto Keyless Remote Key
Lynk & Co is een relatief nieuw maar snelgroeiend automerk dat bekend staat om zijn moderne ontwerpen en geavanceerde technologie. Het merk is een joint venture tussen de Chinese autofabrikant Geely en Volvo, wat betekent dat het geniet van de Zweedse precisie en de Chinese innovatie. Lynk & Co streeft ernaar om mobiliteit gemakkelijker en toegankelijker te maken, en hun voertuigen zijn een bewijs van deze missie.

Met de aftermarket Lynk & Co Auto Keyless Remote Key krijgt u meer dan alleen een sleutel. Deze remote key card biedt een compleet pakket dat perfect aansluit bij de behoeften van de moderne bestuurder. De sleutel werkt op 433Mhz en moet nog geprogrammeerd worden om naadloos met uw voertuig te functioneren.

Beschikbare opties en prijzen
Car Key biedt de aftermarket Lynk & Co Auto Keyless Remote Key in twee aantrekkelijke opties:

1. Enkele smartkey €79,95 (incl. BTW, excl. programmeren)
2. Smartkey set met 2 sleutels en een noodsleutel €139,95 (incl. BTW, excl. programmeren)

Beide opties bieden u de flexibiliteit en het gemak die u van een moderne autosleutel verwacht. De set met twee sleutels is ideaal voor huishoudens met meerdere bestuurders of als u gewoon een extra sleutel wilt hebben voor noodgevallen.

Programmeren/inleren
Het programmeren van de sleutel is een cruciale stap om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneert met uw Lynk & Co voertuig. Het proces synchroniseert de sleutel met de interne systemen van uw auto, waardoor u toegang krijgt tot de volledige reeks functies die de smartkey te bieden heeft. Dit kan worden gedaan door een professionele autosleutelservice of uw lokale Lynk & Co dealer.

Bestel nu en ervaar het gemak van de aftermarket Lynk & Co smartkey!
Mis deze kans niet om uw rijervaring te verbeteren met de originele Lynk & Co Auto Keyless Remote Key. Of u nu kiest voor de enkele smartkey of de complete set, u kunt rekenen op de kwaliteit en betrouwbaarheid die Car Key biedt. Bestel vandaag nog en geniet van een naadloze, veilige en moderne rijervaring.

Car Key is trots om exclusief deze innovatieve smartkey aan te bieden in Europa. Maak uw rit soepeler en veiliger met de originele Lynk & Co Auto Keyless Remote Key. Voor meer informatie en om uw bestelling te plaatsen, bezoek onze website of neem contact met ons op!

Bestel hier je Lynk & Co sleutel!


Kies voor betaalbaar kwaliteit, kies voor Car Key.

Terug naar blog